Luni-Vineri 7:00-15:00
Auricularia (Auricularia polytricha) culeasă manual este potrivită pentru uz gastronomic. Acesta conține substanțe bioactive în proporția naturală a ciupercii sursă.
Auricularia (Auricularia polytricha) culeasă manual este potrivită pentru uz gastronomic. Acesta conține substanțe bioactive în proporția naturală a ciupercii sursă.
Reishi uscată(Ganoderma lucidum) este potrivită pentru prepararea decocturilor sau tincturilor. Acesta conține substanțe bioactive în proporția naturală a ciupercii sursă.
Reishi uscată(Ganoderma lucidum) este potrivită pentru prepararea decocturilor sau tincturilor. Acesta conține substanțe bioactive în proporția naturală a ciupercii sursă.
Chaga ( Inonotus obliquus)uscată este potrivită pentru prepararea decocturilor sau tincturilor. Acesta conține substanțe bioactive în proporția naturală a ciupercii sursă.
Chaga ( Inonotus obliquus)uscată este potrivită pentru prepararea decocturilor sau tincturilor. Acesta conține substanțe bioactive în proporția naturală a ciupercii sursă.
Hericium uscat (Hericium erinaceus) este potrivit pentru uz gastronomic. Acesta conține substanțe bioactive în proporția naturală a ciupercii sursă.
Hericium uscat (Hericium erinaceus) este potrivit pentru uz gastronomic. Acesta conține substanțe bioactive în proporția naturală a ciupercii sursă.
Maitake (Grifola frondosa)uscat este potrivit pentru uz gastronomic. Acesta conține substanțe bioactive în proporția naturală a ciupercii sursă.
Maitake (Grifola frondosa)uscat este potrivit pentru uz gastronomic. Acesta conține substanțe bioactive în proporția naturală a ciupercii sursă.
Shiitake uscat(Lentinula edodes) este potrivit pentru uz gastronomic. Acesta conține substanțe bioactive în proporția naturală a ciupercii sursă.
Shiitake uscat(Lentinula edodes) este potrivit pentru uz gastronomic. Acesta conține substanțe bioactive în proporția naturală a ciupercii sursă.
Tremella (Tremella fuciformis) recoltată manual este potrivită pentru uz gastronomic. Acesta conține substanțe bioactive și minerale în proporția naturală a ciupercii sursă.
Tremella (Tremella fuciformis) recoltată manual este potrivită pentru uz gastronomic. Acesta conține substanțe bioactive și minerale în proporția naturală a ciupercii sursă.