Luni-Vineri 7:00-15:00
Descrierea imaginii
Căldura umedă este o combinație de umiditate și căldură. Umiditatea este generată în majoritatea cazurilor de o funcție slăbită a splinei, care transformă prost alimentele și produce umezeală patologică. Căldura poate fi generată de consumul de alimente "fierbinți" (picante, fierbinți, prăjite, grase, alcool etc.) sau generată de emoții și stresuri excesive sau reprimate. Atunci când aceste două ingrediente se combină, ele creează ceea ce se numește căldură umedă, care poate fi asemănată cu lipiciul care sigilează țesuturile. Este similar cu conceptul de inflamație cronică din medicina occidentală.
Căldură umedă în ficat și vezica biliară:
Infestarea suprafeței corpului:
Atac al pielii și mușchilor:
Infestarea articulațiilor:
Invazia splinei și a stomacului:
Principiile dietetice nu sunt foarte diferite de cele ale dietelor destinate eliminării căldurii și uscării umezelii. Proporțiile componentelor alimentare sunt similare, cu doar o proporție ușor mai mică de carbohidrați (20-30 %) și mai multe proteine din legume și soia în locul proteinelor animale. Dacă alimentele crude sunt adecvate depinde de gradul de umiditate prezent. Ar trebui experimentate diferite proporții de alimente crude, gătite și bogate în carbohidrați.
Principii generale
Evitați
Malva este una dintre cele mai longevive cereale cultivate din lume, cu proprietăți detoxifiante și diuretice. Ajută la vărsături, diaree, indigestie, icter, disurie, tumori, dureri musculare și articulare cauzate de umezeală și vânt, încetinește creșterea celulelor canceroase și elimină mucusul.
Prepararea lacrimilor:
Utilizați apa de lacrimi: