Selectați țara în care doriți ca produsele să fie livrate. Vom personaliza site-ul în consecință, astfel încât să puteți selecta transportul și să plătiți pentru comanda dvs.

Gnocchi de dovleac cu ureche de Iuda, brânză proaspătă de capră și rachetă

Gnocchi de dovleac cu ureche de Iuda, brânză proaspătă de capră și rachetă

8. Dov gnocchi copie

Ingrediente:

50 g ciuperci uscate cu ureche de Iuda

140 g cartofi

500 g sare grunjoasă

400 g dovleac Hokkaido

2 căței de usturoi

2 ouă

25 g făină semi-grosieră

50 g unt

100 g semințe de dovleac

100 g brânză proaspătă de capră

125 g rachetă

sare

piper

cimbru

Procedură:

Se înmoaie urechea de Iuda uscată în apă fierbinte timp de 30 de minute.

Se pune un strat de sare grunjoasă de aproximativ 1 cm grosime pe o tavă de copt, se pun cartofii în el și se coc în cuptorul preîncălzit la 180 °C timp de aproximativ 40-45 de minute, până se înmoaie.

Se prepară piureul de dovleac. Se taie în patru dovleacul decojit, se scot semințele și se coace împreună cu cățelul de usturoi și cimbrul proaspăt într-un cuptor preîncălzit la 180 °C timp de aproximativ 25-30 de minute. Se mixează dovleacul prăjit într-un piure omogen și se pune într-o strecurătoare pentru a se scurge de excesul de apă.

Cartofii copți se curăță de coajă și se dau pe răzătoare fină. Se amestecă într-un bol piureul de dovleac, cartofii rași, ouăle și făina semi-grosieră. Se face aluatul. Aluatul trebuie lucrat rapid pentru a se ține bine și a nu se sfărâma (dacă se încorporează prea multă făină, gnocchi-ul va fi dens și nu pufos).

Se transferă aluatul pe o suprafață de lucru tapetată cu făină, se împarte aluatul în mai multe părți cu ajutorul unei carde de patiserie și se întind rulourile. Folosiți cardul pentru a tăia gnocchi de 1 cm lățime. Se pudrează ușor cu făină și se așază pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Gătiți gnocchi în apă clocotită sărată până când se înmoaie, aproximativ 3 până la 4 minute. Se ung apoi cu unt rece pentru a preveni lipirea gnocchi-urilor.

Se prăjesc semințele de dovleac. Se sotează urechea de Iuda în unt, se condimentează cu sare și piper.

Așezați gnocchi cu urechea lui Iuda prăjită, rachetă proaspătă,semințe dedovleac prăjite și brânză de capră rasă.

Dificultate Număr de porții Timp de preparare Timp total

mai dificil 450 min70 min