Selectați țara în care doriți ca produsele să fie livrate. Vom personaliza site-ul în consecință, astfel încât să puteți selecta transportul și să plătiți pentru comanda dvs.

Coturi

Coturi

6. Copii Loke

Ingrediente:

60 g ciuperci Agaricus uscate

450 g cartofi

150 g de făină simplă

50 g nuci

250 g caise

100 g zahăr

20 ml oțet de vin alb

mentă

unt

vârf de sare

400 g smântână

30-50 g gem după gust

Mod de preparare:

Se fierb cartofii cu coajă în apă sărată până se înmoaie și se lasă să se răcească. Se curăță cartofii de coajă și se rad mărunt, se amestecă cu făina și sarea.

Într-o tigaie, se prăjesc ciupercile întregi în unt, se adaugă nucile, 50 g de zahăr și se lasă să se caramelizeze, apoi se adaugă oțetul de vin alb.

Se taie caisele în două și se prăjesc în tigaie. Se presară cu 50 g de zahăr și se caramelizează.

Împărțiți aluatul de cartofi în bucăți mai mici și întindeți-l în clătite, prăjiți-le într-o tigaie uscată până devin aurii și ungeți-le cu unt topit.

Pentru umplutură, preparați smântână cu gemul preferat (cum ar fi gemul de zmeură, pe care l-am folosit noi).

Serviți cu ciuperci caramelizate, caise și mentă proaspătă.

Dificultate Număr de porții Timp de preparare Timp total

ușor 430 min40 min