Luni-Vineri 7:00-15:00
Toate produsele
40 g ciuperci Reishi uscate
10 picături de tinctură de Maitake
40 g lemongrass
1 l de apă
6 mure / băutură
40 ml coniac de prune
20 ml fresh de lămâie
gheață
Într-o cratiță, aduceți la fierbere 1 l de apă, 40 g de lemongrass și 40 g de ciupercă Reishi. Se fierbe timp de aproximativ 10 minute. Se strecoară și se lasă să se răcească în frigider timp de 10 minute.
Puneți 4 mure mai mari într-un borcan și zdrobiți-le ușor. Umpleți paharul cu gheață, turnați un shot (40 ml) de brandy de prune, un shot mic (20 ml) de fresh de lămâie și completați cu ceai rece de lemongrass și ciupercă Reishi.
La final, adăugați 10 picături de tinctură de Maitake.
Se ornează cu murele rămase și se servește.